Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Sesongen er over for Dallas Stars, som tapte mot Calgary Flames i første runde av sluttspillet. 67 år gamle Rick Bowness kunngjorde offisielt sin oppsigelse fra Dallas Stars-trenerstillingen, han håper laget kan finne en mer passende trener. I 2019 tok Rick Bowness over denne grønne Dallas Stars drakt. Han sa kjærlig til spillee: Deretter skal vi jobbe hardt for det samme målet, og jeg håper alle kan bli gode venner. Det året tok Rick Bowness og spillee på seg hockey trøye og jobbet hardt, og til slutt spilte de en flott rekord i den ordinære sesongen og gikk videre til Stanley Cup-finalen.

Stanley Cup-finalen 2019 ble spilt av Dallas Stars og Tampa Bay Lightning, som dessverre tok farvel med stadion. Med den beklagelsen har det meste av Dallas Stars 2020-sesong blitt suspendert på grunn av koronaviruset. I de tidlige stadiene av den ordinære sesongen utsatte Dallas Stars mange kamper, noe som resulterte i at spillees fysiske form ikke klarte å nå den beste tilstanden for hver kamp når timeplanen var for full i de senere stadiene. I 2020 hadde Dallas Stars et så dårlig program at de ikke en gang kom til sluttspillet.

I 2021 streber Dallas Stars omstillingsplan for å komme tilbake til den beste formen, men med fremveksten av lag som Colorado Avalanche og New York Rangers har styrken deres klart sviktet motstanderens evner. Etter tre uforglemmelige sesonger med Dallas Stars følte Rick Bowness seg maktesløs. Så for å utvikle en bedre fremtid for Dallas Stars, er Rick Bowness villig til å dra for å gi andre trenere en bedre mulighet til å oppleve.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401 ساعت: 18:48

Tampa Bay Lightning og Florida Panthers møttes i andre runde av sluttspillet, og disse to lagene kjenner fortsatt hverandres styrker veldig godt. Tampa Bay Lightning og Florida Panthers møttes i første runde av sluttspillet forrige sesong, og de to lagene endte 4-2. Florida Panthers sa dessverre farvel til sluttspillet i fjor da de ble nr. 1 i den ordinære sesongen. Nå som de to lagene møtes igjen i andre runde av sluttspillet denne sesongen, kan Florida Panthers ha en sjanse til å snu utviklingen?

Tampa Bay Lightning er litt rusten mot Toronto Maple Leafs, som ikke har spilt mye, men som fortsatt har overtaket mot de kjente Florida Panthers. Tampa Bay Lightning er et spesielt fantastisk lag, som alltid er i stand til å lese motstanderens styrke i disse korte kampene, og så er de strategisk arrangert for å slå motstanderen. Alle må si at Jon Coopers trenerevne er veldig god, og han kan få alle spillere i Tampa Bay Lightning drakt til å spille effektivt.

Florida Panthers er fortsatt under press for å møte Tampa Bay Lightning igjen, etter å ha tapt sin første kamp. Etter at Florida Panthers tapte forrige sesong, vet de også nøyaktig hvor sterk Tampa Bay Lightning er, og de må endre seg for å overvinne motstandee. Da sluttspillet startet, ba spillee i Florida Panthers drakt om at de ikke ville møte Tampa Bay Lightning i sluttspillet, men til slutt gikk ikke ønskene deres i oppfyllelse. Florida Panthers ønsker å være et sterkt lag, så Tampa Bay Lightning er også en utfordring de ikke kan unngå, og kanskje er styrken til andre lag også en større utfordring.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 164 تاريخ : چهارشنبه 28 ارديبهشت 1401 ساعت: 16:24

I den nye runden av NHL beseiret Saint Louis Blues Minnesota Wild 4-2 sammenlagt for å gå videre til neste runde. De tre andre gruppene står alle uavgjort 3-3, og de avgjør hvem som går videre i den syvende kampen. Edmonton Oilers, Tampa Bay Lightning og Boston Bruins snudde bordet igjen, og de ble ikke slått ut av tueringen denne gangen. Denne sesongen har flere grupper med lag spilt den syvende kampen, som er nok til å se styrken til hvert lag. Denne St. Louis Blues drakt har dukket opp i topp 8 i tre sesonger på rad, og hva slags fantastisk prestasjon vil de spille denne sesongen.

Den syvende kampen er en veldig stor test for hvert lag, og denne gangen kan det bedre gjenspeile mentaliteten til spillee. Det er fortsatt mye tillit til styrken til Tampa Bay Lightning, som alltid kan vinne kamper for seg selv i krisetiden. Brayden Point snudde utviklingen med nok en god prestasjon i nøkkelspillet, og han ønsket ikke å bli eliminert så lett etter en sesong med hardt arbeid. Brayden Point fikk en tidlig kontraktsforlengelse fra Tampa Bay Lightning i fjor, og han håper å gi tilbake til laget med prestasjonene sine.

Edmonton Oilers fikk også sin siste sjanse i kamp 6, og de ønsket ikke å tape lett mot Los Angeles Kings. Connor McDavid og Evander Kane klemmer hverandre etter å ha tatt på seg Edmonton Oilers drakt i garderoben, i håp om hverandres siste sjanse. Til slutt skuffet ikke ytelsen til de to fansen. De motsto iherdig motstanderens angrep og vant en omfattende seier.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 162 تاريخ : جمعه 23 ارديبهشت 1401 ساعت: 19:29

Colorado Avalanche ble det første laget som gikk videre til neste runde av sluttspillet 2021-2022, og slo Nashville Predators 4-0 sammenlagt. Dette er andre sesongen på rad at Colorado Avalanche går videre til de åtte siste, og alle håper at denne sesongen kan laget gå videre til den siste finalen. Denne Colorado Avalanche drakt har båret drømmene til for mange unge spillere, og nå har lagets spillere nådd en alder av 25. Colorado Avalanche ga ikke Nashville Predators store sjanser til å slå tilbake, og laget avsluttet planen tidlig med en hurtigløsningskamp.

Tampa Bay Lightning, Boston Bruins og New York Rangers venter alle på neste runde, som vil være direkte relatert til deres evne til å gå videre. Toronto Maple Leafs, Carolina Hurricanes og Pittsburgh Penguins kommer til å gå all out for neste kamp, ​​og ser etter å avslutte timeplanen tidlig for å møte motstandee i neste runde. Carolina Hurricanes og Tampa Bay Lightning har det mest intense spillet. Vil Steven Stamkos, som er tilbake på hjemmebane neste kamp, ​​lede laget til å snu kampen?

Fansen vil bli veldig skuffet hvis Tampa Bay Lightning blir eliminert i første runde av sluttspillet denne sesongen. Denne Tampa Bay Lightning drakt har vunnet mesterskapet i to sesonger på rad, og alle håper at laget kan oppfylle drømmen om å vinne tre mesterskap på rad. Vil Tampa Bay Lightning ha noen sjanse til å overleve under fremveksten av Colorado Avalanche og Carolina Hurricanes? Alle resultatene vil bli produsert i neste kamp, ​​og alle venter på miraklet med urolig stemning.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 142 تاريخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401 ساعت: 18:20

NHL går inn i denne sesongens sluttspillkamp, ​​med Carolina Hurricanes og Boston Bruins på det tyngste. Carolina Hurricanes har nå beseiret Boston Bruins i begge kampene, og den tredje matchupen har blitt den mest avgjørende comeback-perioden. Boston Bruins har slitt med å komme seg til sluttspillet denne sesongen, og spillee ønsker ikke å bli lett slått av Carolina Hurricanes. Boston Bruins drakt har dukket opp i sluttspillet i mange år, men fansen har dessverre ikke klart å se laget vinne Stanley Cup igjen.

Carolina Hurricanes er desperate etter å spille mot Tampa Bay Lightning igjen denne sesongen etter sluttspill-nederlaget forrige sesong. Ut ifra opplegget på spilleplanen å dømme, må Carolina Hurricanes beseire motstandee i de to første rundene dersom de ønsker å spille mot Tampa Bay Lightning, ellers kan ikke de to lagene møtes. Lagene i Easte Conference har vært veldig sterke denne sesongen, og det vil ikke være lett for Carolina Hurricanes å vinne et mesterskap. Bortsett fra Tampa Bay Lightning, er Florida Panthers og New York Rangers uforutsigbare lag som må gå alt ut i neste kamp for å virkelig vinne.

Sebastian Antero Aho, Andrei Svechnikov og Ethan Bear har alle vokst med årene, og de jobber sammen for å danne et sterkt team. Sebastian Antero Aho og Andrei Svechnikov ble begge med i draften i Carolina Hurricanes drakt, mens Ethan Bear startet sin karriere iført en Oilers-trøye. De tre unge spillee møttes i Carolina Hurricanes etter mange strabaser og var veldig glade for å bli kjent med hverandre.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 156 تاريخ : جمعه 16 ارديبهشت 1401 ساعت: 14:17

I siste runde av NHLs ordinære sesong, hvilke lag vil til slutt kvalifisere seg til sluttspillet? Boston Bruins vant fire strake i det endelige programmet, og de snudde situasjonen og gikk videre til sluttspillet. Det harde arbeidet til spillee som hadde på seg Boston Bruins drakt i løpet av denne tiden var ikke forgjeves, og de klemte og feiret med glede. Washington Capitals tapte i de avgjørende siste rundene, og tapte mot New York Islanders i to strake kamper. Om New York Islanders kan ta sluttspillet avhenger av sluttkampen mot Tampa Bay Lightning, en kamp som er veldig viktig for begge lag.

Florida Panthers skuffet ikke fansen sine, og vant President's Trophy etter å ha slått Sénateurs d'Ottawa 4-0. Florida Panthers er NHL-laget med den beste rekorden for ordinær sesong denne sesongen, og de er også det mest konsistente laget. Denne Florida Panthers drakt har blitt en ny mote for fans, og alle føler at det å bruke den har en spesiell evne. Den originale Colorado Avalanche var også toppkandidaten til President's Trophy, men de tapte dessverre i det siste spillet.

For å kunne vinne i det siste spillet, hevet alle Florida Panthers-spillere motet og forberedte seg på kampen. Gud levde ikke opp til Florida Panthers-spillee, til slutt lot de ikke motstanderen få en eneste sjanse til å score. Det neste målet for Florida Panthers er å vinne sluttspillet, og det de ønsker mest er Stanley Cup-mesterskapet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 148 تاريخ : جمعه 9 ارديبهشت 1401 ساعت: 16:36

NHL-konkurransen har gått inn i sluttfasen av konkurransen, og konkurransen mellom de ulike lagene er meget hard. Både Florida Panthers og Pittsburgh Penguins tapte sine siste kamper, mens Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes kom tilbake i god form. Carolina Hurricanes' suksess kunne ikke vært mulig uten innsatsen til keeper Kochetkov, som gjorde 31 redninger på tre strake kamper. Tampa Bay Lightnings suksess kunne ikke skilles fra innsatsen til kaptein Steven Stamkos, som nok en gang scoret to mål og to assist for laget i denne kampen.

Florida Panthers drakt og Carolina Hurricanes drakt er elsket av mange fans, og de er veldig enestående når det gjelder design og farge. Disse to lagene har ikke bare pene hockey trøye, men har også utmerket lagstyrke. For øyeblikket har Florida Panthers og Carolina Hurricanes begge sikret sluttspillplasser, og deres sterkeste motstander er fortsatt Tampa Bay Lightning. Begge lag tapte i sluttspillet mot Tampa Bay Lightning forrige sesong, og de ønsker ikke å gjenta de samme feilene denne sesongen.

Med de siste kampene igjen i den ordinære sesongen, kan Vegas Golden Knights og New York Islanders komme seg til sluttspillet? Begge lag gikk videre til den siste semifinalen forrige sesong, og denne sesongen er New York Islanders og Vegas Golden The Knights i gang med sin siste kamp mot sluttspillet. Sluttspillet ville ikke vært bra uten New York Islanders og Vegas Golden Knights, og det er mye håp for de to lagene som tar seg til den siste kampen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 163 تاريخ : چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401 ساعت: 15:53

Etter at Florida Panthers beseiret Detroit Red Wings 5-2, avanserte laget til sluttspillet med førsteplassen i Atlantic Division. Det er Florida Panthers' 12-kampers seierrekke denne sesongen, og de prøver å slå franchiserekorden i neste kamp. Den nåværende nr. 1 i Easte Conference er Florida Panthers, mens nr. 1 i Weste Conference er Colorado Avalanche. Begge lag har veldig sterke styrker. Men den lykkeligste delen av sesongen er Florida Panthers-fansen, som endelig er på vei opp igjen etter år med venting.

Tampa Bay Lightning vil møte en rekke sterke motstandere denne sesongen, så det blir ikke lett for dem å fortsette å vinne mesterskapet. Tampa Bay Lightning slo Toronto Maple Leafs 8-1 i denne runden, med flere spillere som scoret igjen. Kaptein Steven Stamkos scoret ett mål og to målgivende pasninger i denne kampen, og han har blitt den beste målscoreren i lagets historie. Steven Stamkos endret ikke Tampa Bay Lightning drakt etter å ha tatt den på seg i draften, i håp om å oppfylle sin en-mann-ett-lag-drøm.

Den gruppen med unge Florida Panthers-spillere har vokst, og de har gått gjennom 10 års erfaring. Blant dem har den fremragende vingen Jonathan Huberdeau hatt på seg Florida Panthers drakt i 10 år, og han har vært med på laget siden draften i en alder av 18. I tillegg til Jonathan Huberdeau har Aaron Ekblad og Aleksander Barkov også opplevd 10 år med trening for å oppnå meget stabile prestasjoner. Florida Panthers har hatt stor virkelighetserfaring med sine unge spillere under veiledning av veteranspillee Claude Giroux og Joe Thoton. Florida Panthers' tøffeste motstandere denne sesongen er fortsatt Carolina Hurricanes og Tampa Bay Lightning, og fansen håper de kan slå motstandee for å gå videre til finalen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 206 تاريخ : جمعه 2 ارديبهشت 1401 ساعت: 16:45